Bloemenabonnement afsluiten bij ons in Didam

Neem contact op

Het is mogelijk om een bloemenabonnement af te sluiten voor uw bedrijf bij Bloem Beleving in Didam. Denk hierbij aan prachtige bloemstukken of boeketten voor bij de welkomstbalie, of aankleding van de vergaderruimtes met trend-, seizoens- of zijdebloemen. Ook voor kantoorplanten bent u bij ons op de juiste plek.

Met een bloemenabonnement is uw bedrijf altijd mooi aangekleed

Uw werknemers zullen het zeker erg waarderen als ze bij binnenkomst een prachtig boeket op de balie zien staan. Dit maakt de werkomgeving een stuk prettiger, want de frisse geur van verse bloemen geven iedereen energie. Ook zullen uw klanten het waarderen als ze bij binnenkomst in uw bedrijf een prachtige bos bloemen zien staan. Dit laat namelijk zien dat u aandacht besteed aan de werkomgeving. Dankzij het bloemenabonnement van Bloem Beleving u altijd een verse bos staan. Maak uw personeel vrolijk en neem een bloemenabonnement.

Schaf een abonnement voor bloemen aan in uw bedrijf

Wilt u graag een bloemabonnement aanschaffen en uw wensen bespreken? Wij kijken met u welke bloemen u mooi vindt en wat past bij uw interieur. Als u de perfecte bloemen heeft gevonden, kunt u uw gewenste bloemen laten bezorgen. Wenst u meer informatie? Dan vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden betreft een abonnement op bloemen. Bel ons via 0316 241718.

Log in op MijnFloraNL

Emailadres     Wachtwoord

Wachtwoord vergeten? Nieuw wachtwoord instellen

inloggen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Maak een afspraak.

Neem contact op

Bloem Beleving