Bloemenabonnement afsluiten bij ons in Didam

Neem contact op

Bij Bloem Beleving in Didam is het mogelijk om een bloemenabonnement af te sluiten voor uw bedrijf. Denk hierbij aan prachtige bloemstukken of boeketten voor bij de welkomstbalie, of aankleding van de vergaderruimtes met trend-, seizoens- of zijdebloemen. Ook voor kantoorplanten bent u bij ons aan het juiste adres.

Met een bloemenabonnement is uw bedrijf in Didam of omgeving altijd mooi aangekleed

Uw werknemers zullen het zeker erg waarderen als ze bij binnenkomst een prachtig boeket op de balie zien staan. Dit maakt de werkomgeving een stuk prettiger, want de frisse geur van verse bloemen geven iedereen energie. Ook zullen uw klanten het waarderen als ze bij binnenkomst in uw bedrijf een prachtige bos bloemen zien staan. Dit laat namelijk zien dat u aandacht besteed aan de werkomgeving. Dankzij het bloemenabonnement van Bloem Beleving in Didam heeft u altijd een verse bos staan. Maak uw personeel vrolijk en neem een bloemenabonnement.

Een bloemenabonnement voor uw bedrijf

Wij komen graag langs om de wensen te bespreken voor uw zakelijke abonnement. Zo kijken we samen met u welke bloemen u mooi vindt en wat past bij het interieur van uw bedrijf. De bloemen uit onze winkel in Didam die u via ons bloemenabonnement krijgt, stemmen we af op uw voorkeuren. Daarnaast maken we graag een vrijblijvende offerte voor u op. Neem contact met ons op via 0316 241718 voor meer informatie. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden van het bloemenabonnement bij Bloem Beleving in Didam. Heeft u daarnaast interesse in onze andere producten of wilt u een workshop bloemschikken volgen? Neem ook dan contact met ons op.

Log in op MijnFloraNL

Emailadres     Wachtwoord

Wachtwoord vergeten? Nieuw wachtwoord instellen

inloggen

Benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Maak een afspraak.

Neem contact op

Bloem Beleving