Styling projecten

Bekijk het aanbod

Huisinrichting

Heeft u al van alles geprobeerd om het thuis gezellig te maken maar wil het steeds niet lukken, dan helpen wij u graag.

Wij komen bij u thuis en stylen uw huis naar eigen sfeer en smaak.

Hoe gaan wij te werk:

Wij komen in het eerste gesprek bij u thuis om te kijken om welke ruimte het gaat, zodat u aan kan geven wat u graag anders zou zien, en wij krijgen gelijk een beeld van licht, ruimte en sfeer.

De tweede afspraak vind vervolgens in de winkel plaats waar wij al ons voorwerk hebben gedaan en evt. suggesties hebben klaar staan, waarna we samen verder planten, potterie of accessoires uit kunnen kiezen.

De derde afspraak vind weer bij u thuis plaats, waar wij langkomen met de uitgekozen en/ of waar u over twijfelde producten. Wij stylen dat ter plekken is samenspraak met u. Meestal laten wij het dan een paar dagen bij u staan zodat u er rustig over kan nadenken. Wij zijn altijd zeer transparant, dat wil zeggen dat de prijzen onder de producten staan en u niet de druk voelt van een verplichting. U heeft zo rustig de tijd om te kijken wat u niet en wel wil aanschaffen.

Met verlichting of windlichten of bepaalde kleuren van producten vinden wij het belangrijk dat u het ‘s avonds ook mooi vind omdat er dan toch altijd een ander licht is dan overdag. En soms moet u ook even wennen aan ineens iets aan de wand, op vloer of kast. Vandaar deze keuze om het een dag en een nacht te laten staan.

Als vierde en laatste stap komen we nog een keer bij u langs om dingen aan te passen en alles af te ronden. Bijvoorbeeld producten meenemen die u niet houd, planten in poten te poten, producten ophangen aan de muur enz.

Kosten

Ook qua kosten zijn we transparant. Neemt u voor meer dan € 250,- aan producten af, dan betaald u alleen de producten die u houd. Dus geen advies kosten / stylingkosten / voorrijkosten of arbeidskosten. Neemt u onder de € 250,- aan producten af dan worden het tot dan toe gemaakte uren in rekening gebracht. Wij rekenen dan € 35,- excl. BTW per uur.

Bloem Beleving