Een bruidsboeket bestellen in onze winkel in Didam

Bekijk het assortiment

Voor uw grote dag is het bestellen van een mooi bruidsboeket een van de leukste taken en het personeel van onze winkel in Didam, nabij Duiven en Zevenaar helpen u daar graag bij. Bloem Beleving ontzorgt u volledig op het gebied van bruidswerk. Met onze jarenlange ervaring leveren wij echt vakmanschap op basis van uw wensen. Van bruidsboeketten en corsages tot autostukken en een volledige aankleding op locatie – bij ons is alles mogelijk voor uw speciale dag! 

Een prachtig bruidsboeket bestellen doet u in bij ons

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Voor de grote dag zijn jullie op zoek naar een bruidswerk. Een mooi bloemstuk dat traditioneel gezien door de bruidegom wordt gekozen. U ziet er allebei op uw mooist uit. Het bruidswerk maakt de dag en uw uitstraling af. Komt u voor uw bruid een bruidsboeket bestellen? Neem dan een klein stukje van de stof van haar jurk mee. Dan zorgen wij ervoor dat de kleuren van de snijbloemen perfect aansluiten bij de kleur van haar jurk. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om een bruidswerk op basis van haar voorkeur van bepaalde kleuren te maken. Heeft ze een voorkeur voor pasteltinten? Of wil ze liever wat fellere kleuren? Als ervaren bloemist zorgen we ervoor dat het bruidswerk op jullie wensen is aangepast.

Kom langs om uw bruidswerk te bestellen

Heeft u al een idee welk bruidsboeket u wilt bestellen? Of heeft u nog wat tips en hulp nodig voor het bestellen van een boeket? Kom dan eens langs, wij helpen u graag verder. Wij hebben een hoek in winkel gecreëerd om rustig jullie wensen te bespreken, uiteraard met een kopje koffie of thee. In onze bruidsboeken vindt u voorbeelden ter inspiratie. Bekijk ook zeker ons lookbook als u nog zoekende bent.

Onze bruidsboeketten

Bloem Beleving