Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Bruidsboeket bestellen in onze winkel in Didam

Voor uw grote dag is het bestellen van een mooi bruidsboeket een van de leukste taken en onze medewerkers in Didam helpen u daar graag bij. Bloem Beleving ontzorgt u volledig op het gebied van bruidswerk. Met onze jarenlange ervaring leveren wij echt vakmanschap op basis van uw wensen. Van bruidsboeketten en corsages tot autostukken en een volledige aankleding op locatie – bij ons is alles mogelijk voor uw speciale dag! 

Lookbook

Een prachtig bruidsboeket bestellen doet u in onze winkel in Didam

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Voor de grote dag zijn jullie op zoek naar een bruidswerk. Een mooi bloemstuk dat traditioneel gezien door de bruidegom wordt gekozen. U ziet er allebei op uw mooist uit. Het bruidswerk maakt de dag, en uw look, af. Komt u voor uw bruid een bruidsboeket bestellen bij ons in Didam? Neem dan een klein stukje van de stof van haar jurk mee. Dan zorgen wij ervoor dat de kleuren van de bloemen perfect aansluiten bij de kleur van haar jurk. Daarnaast is het ook mogelijk om een bruidswerk op basis van haar voorkeur van bepaalde kleuren te maken. Heeft ze een voorkeur voor pasteltinten? Of wil ze liever wat fellere kleuren? Wij zorgen ervoor dat het bruidswerk op jullie wensen is aangepast.

Kom langs in onze winkel in Didam om uw bruidsboeket te bestellen

Heeft u al een idee wat u wilt? Of heeft u nog wat tips en hulp nodig? Kom dan eens langs, wij helpen u graag verder. Wij hebben een hoek in winkel gecreëerd om rustig jullie wensen te bespreken, uiteraard met een kopje koffie of thee. In onze bruidsboeken vindt u voorbeelden ter inspiratie. Bekijk ook zeker ons lookbook als u nog zoekende bent. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen via 0316 241718.

 

Kom langs om onze sfeer te proeven!

 

Algemene voorwaarden

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag    09.00 - 18.00
Zaterdag  09.00 - 17.00
Bloem Beleving
Copyright © 2021 Bloem Beleving
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren