Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Boeket bestellen bij onze winkel in Didam 

Wanneer u een prachtig boeket wilt bestellen, kunt u terecht bij Bloem Beleving in Didam. Van een klein handboeketje tot traditionele en frivole veldboeketten – wij maken het allemaal voor u. Ook staan er natuurlijk boeketten klaar in onze winkel. Zo heeft u een ruime keuze uit kleuren, bedragen en stijlen.

BESTELLEN

Een boeket online bestellen doet u bij ons in Didam

Niet iedereen is hetzelfde. De één houdt meer van pioenrozen of tulpen en de ander ziet liever een mooie kamerplant. Daarnaast past natuurlijk ook niet ieder boeket bij elke gelegenheid. Voor een bruiloft wordt een ander boeket bestelt dan wanneer u bloemen geeft voor een verjaardag. Via onze website wordt het bestellen van mooie boeketten voor verschillende gelegenheden eenvoudig. U heeft de keuze uit:

Boeketten bestellen voor uw personeel in Didam

Gaat er een werknemer weg? Of verdient iemand een bloemetje omdat hij al een aantal jaar in dienst is? Een bloemetje aan een jubilaris geven is ontzettend leuk, omdat u hiermee uw dankbaarheid laat zien voor diens harde werken. Boeketten bestellen voor uw jubilarissen of het afscheid van een collega gaat heel eenvoudig via onze website.

Zelf een boeket samenstellen

Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een boeket samen te stellen. Kom daarvoor eens langs bij Bloem Beleving in Didam. Hier maakt u zelf een keuze uit ons ruime assortiment bloemen. Uiteraard geven wij u graag een deskundig advies over welke bloemen mooi bij elkaar passen of bij een bepaalde gelegenheid horen. Mocht u nog vragen hebben, of graag telefonisch uw boeket willen bestellen, bel dan naar 0316 241718.

 

Kom langs om onze sfeer te proeven!

 

Algemene voorwaarden

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag    09.00 - 18.00
Zaterdag  09.00 - 17.00
Bloem Beleving
Copyright © 2021 Bloem Beleving
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren