Workshop bloemschikken in Didam

Bekijk het assortiment

Een workshop bloemschikken bij ons in Didam, nabij Zevenaar, is ontzettend verkwikkend. Wij geven in de workshopruimte van onze winkel diverse workshops die altijd betrekking hebben op het seizoen. Tijdens een leuke en interactieve workshop maakt u helemaal zelf een leuk bloemstuk en leert u de fijne kneepjes van het bloemschikken. De workshops van Bloem Beleving vinden meestal in de avonden plaats voor onze klanten.

Met een groep een workshop bloemschikken volgen in Didam, in regio Zevenaar?

Wilt u graag met uw familie of vrienden een workshop bloemschikken volgen in onze winkel in Didam, in regio Zevenaar? Of lijkt het u leuk om het kinderfeestje van uw kind bij ons te vieren? Dan bent u van harte welkom bij Bloem Beleving. Wij verzorgen alles, van de bloemen en het gereedschap tot de pot waar u de bloemen in gaat zetten. Dat is wel zo gemakkelijk! Kom langs met uw vrienden of familie en maak er een gezellige middag van terwijl wij u meer leren over bijvoorbeeld snijbloemen bij onze workshop bloemschikken in Didam, in regio Zevenaar.

Komt een keer langs in onze winkel

Onze workshops zijn uiteraard ook geschikt als bedrijfsuitjes of voor een kinderfeestje. Kinderen vinden het vaak erg leerzaam om een workshop bloemschikken te volgen. Alles is mogelijk en het is vooral erg leuk! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze workshops of om een afspraak te maken voor een workshop bloemschikken. Bel ons op 0316 241718. Reserveer snel uw plekje, dan zorgen wij dat alles klaar staat.

Wilt u graag een workshop bloemschikken volgen?

Reserveer nu