Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

✓ Verse bloemen

✓ Eenvoudig bestellen

✓ zelf samenstellen

workshops

Een workshop bloemschikken bij ons in Didam is ontzettend verkwikkend. Wij geven in de workshopruimte van onze winkel diverse workshops die altijd betrekking hebben op het seizoen. Tijdens een leuke en interactieve workshop maakt u een leuk bloemstuk. De workshops van Bloem Beleving vinden meestal in de avonden plaats voor onze klanten. 

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op.

Met een groep een workshop bloemschikken volgen in Didam?

Wilt u graag met uw familie of vrienden een workshop bloemschikken volgen in onze winkel in Didam? Of lijkt het u leuk om het kinderfeestje van uw kind bij ons te vieren? Dan bent u van harte welkom bij Bloem Beleving. Wij verzorgen alles, van de bloemen en het gereedschap tot de pot waar u de bloemen in gaat zetten. Dat is wel zo gemakkelijk! Kom langs met uw vrienden of familie en maak er een gezellige middag van terwijl wij u meer leren over bijvoorbeeld snijbloemen bij onze workshop bloemschikken in Didam.

Komt u een keer langs in onze winkel?

Ook zijn onze workshops uiteraard geschikt als bedrijfsuitjes of voor een kinderfeestje. Kinderen vinden het vaak erg leerzaam om een workshop bloemschikken te volgen. Alles is mogelijk en het is vooral erg leuk! Neem contact met ons op voor meer informatie over onze workshops of om een afspraak te maken voor een workshop bloemschikken. Bel ons op 0316 241718. Reserveer snel uw plekje, dan zorgen wij dat alles klaar staat.

Kom langs om onze sfeer te proeven!

 

Algemene voorwaarden

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag    09.00 - 18.00
Zaterdag  09.00 - 17.00
Bloem Beleving
Copyright © 2021 Bloem Beleving
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren