Boeket bestellen bij onze winkel in Didam

Bekijk het assortiment

Zelf een bos bloemen samenstellen
Bloemenabonnement beschikbaar
Workshops als bedrijfsuitjes

Wanneer u een prachtig boeket wilt bestellen, kunt u terecht bij Bloem Beleving in Didam. Van een klein handboeketje tot traditionele en frivole veldboeketten – wij maken het allemaal voor u. Ook staan er natuurlijk boeketten klaar in onze winkel. Zo heeft u een ruime keuze uit kleuren, bedragen en stijlen.

Een boeket online bestellen doet u bij ons in Didam

Niet iedereen is hetzelfde. De één houdt meer van pioenrozen of tulpen en de ander ziet liever een mooie kamerplant. Daarnaast past natuurlijk ook niet ieder boeket bij elke gelegenheid. Voor een bruiloft wordt een ander boeket bestelt dan wanneer u bloemen geeft voor een verjaardag. Via onze website wordt het bestellen van mooie boeketten voor verschillende gelegenheden eenvoudig. U heeft de keuze uit:

Boeketten bestellen voor uw personeel

Gaat er een werknemer weg? Of verdient iemand een bloemetje omdat hij al een aantal jaar in dienst is? Een bloemetje aan een jubilaris geven is ontzettend leuk, omdat u hiermee uw dankbaarheid laat zien voor diens harde werken. Boeketten bestellen voor uw jubilarissen of het afscheid van een collega gaat heel eenvoudig via onze website.

Op zoek naar de finishing touch voor uw bruiloft? wij helpen u graag!

Reserveer nu

Zelf een boeket samenstellen

Naast dat u bij ons online uw boeket kunt bestellen, is het ook mogelijk om zelf een boeket samen te stellen in onze winkel in Didam. Hier maakt u zelf een keuze uit ons ruime assortiment bloemen. Uiteraard geven wij u graag een deskundig advies over welke bloemen mooi bij elkaar passen of bij een bepaalde gelegenheid horen. Mocht u nog vragen hebben, of graag telefonisch uw boeket bestellen uit onze winkel in Didam, bel dan naar 0316 241718.

Bloem Beleving