Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 

Rouwwerk

Bloem Beleving maakt altijd een rouwbloemstuk op maat en naar uw wensen. Samen bespreken we uw wensen op een rustige plek in onze winkel. Met een kopje koffie of thee zoekt u in onze voorbeeldboeken naar wat u mooi vindt, eventueel begeleid door een rouwwerkspecialist. Wij vinden kwaliteit erg belangrijk, dus ook bij het bestellen van een rouwstuk leveren wij vakmanschap.

Afspraak maken

Een rouwbloemstuk als passend afscheid

Het laatste dat u iemand kunt geven is een passend afscheid. Dan is het fijn als een rouwwerkspecialist u helpt met het samenstellen van de rouwarrangementen. Het kan lastig zijn om zelf een rouwbloemstuk uit te zoeken door de emoties die met het verlies gepaard gaan. Daarom helpt onze rouwwerkspecialist u om een mooi rouwstuk te bestellen dat past bij degene die is heengegaan. Onze rouwwerkspecialist neemt echt de tijd voor u, zodat u in alle rust een rouwbloemstuk kunt uitzoeken dat qua kleur en vorm aansluit bij de overledene. Ook hebben we prachtige buitenplanten voor op het graf of bij de gedenkplaats.

Een gevoel van troost met één van onze rouwarrangementen

Een rouwbloemstuk geeft troost aan de mensen die achterblijven en toont ook uw liefde voor de overledene. Onze rouwwerkspecialist denkt met u mee en neemt echt de tijd om alles samen te bespreken. Wij begrijpen als geen ander dat het maken van snelle beslissingen in deze emotionele tijd niet prettig is. Een laatste eer betuigen aan iemand gaat met een prachtig rouwarrangement. In onze winkel is het mogelijk om een rouwstuk te bestellen dat al voor u is gemaakt. In onze winkel hebben wij een voorbeeldenboek liggen waar u een keuze uit maakt. Maar het is ook mogelijk om zelf uw rouwbloemstuk samen te stellen om te bestellen.

Bestel een prachtig rouwstuk in Didam

Kwaliteit vinden wij zeer belangrijk, maar als het gaat om rouwarrangementen doen we absoluut nog een stapje extra. Wanneer u een rouwstuk bij ons bestelt, zijn de bloemen altijd vers en prachtig geschikt. Zo weet u zeker dat de bloemen prachtig zijn op de dag van het afscheid. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn bereikbaar op 0316 241718. Het is ook mogelijk om telefonisch een rouwstuk te bestellen bij onze rouwspecialist als dat voor u prettiger is.

 

Kom langs om onze sfeer te proeven!

 

Algemene voorwaarden

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag    09.00 - 18.00
Zaterdag  09.00 - 17.00
Bloem Beleving
Copyright © 2020 Bloem Beleving
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren